KAKO KUPOVATI NA VITAL.HR

Prije no što se odlučite na kupnju proučite na koji način to možete učiniti, kada ćemo Vas teretiti, na koji način i kada će vam naručena roba stići te kakva su Vaša prava u slučaju reklamacije proizvoda.

Kupovina u web trgovini

Cijene i način plaćanja
Sve cijene na našoj web trgovini izražene su u hrvatskim kunama i s uključenim porezom na dodanu vrijednost. Ukupni iznos narudžbe je iznos cijene proizvoda uvećane za trošak dostave proizvoda. Trošak dostave može varirati u ovisnosti od težine i odredišta pošiljke, ali je uvijek, kao posebna stavka,  jasno naznačen prilikom potvrde narudžbe.

Kupovina
Kupovina robe u web trgovini moguća je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, elektronskim putem. Kupac robu odabire pritiskom na dugme “U košaricu“. Po završetku kupovine na stranici “Plati” kupac potvrđuje narudžbu i odabire način plaćanja. Potvrda zaprimanja narudžbe odvija se automatski, ali ne znači nužno da će se kupovina i transakcija prihvatiti.

Način plaćanja
Ukupan iznos za koji će kupac biti terećen jasno je naznačen na obrascu za potvrde narudžbe. Plaćanje se može izvršiti kreditnim karticama banaka putem Corvus Pay sustava, direktnom transakcijom na naš račun ili pouzećem. Izbor načina plaćanja vrši se prilikom završetka kupovine i potvrde plaćanja na stranici “Plati”.

CorvusPay

visaMasterCardAmerican ExpressDinersMaestroDiscover

Kartično plaćanje
Putem sigurnog okruženja Corvus Pay sustava omogućeno je plaćanje American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners i Discover karticama. Nalog za terećenje kreditnih kartica je pod našom kontrolom tako da karticu nećemo teretiti ukoliko nismo u mogućnosti u potpunosti ispuniti narudžbu.

Dostupnost artikala

Ukoliko Vital nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle o tome će, prije financijskog terećenja kartice kupca i slanja pošiljke, obavijestiti kupca i dogovoriti nove uvijete. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih ili svih naručenih artikala. Kupac će biti terećen samo za elektronski potvrđenu narudžbu i otpremljenu robu. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti naručenu robu, plaćenu unaprijed putem transakcijskog računa, uplaćeni iznos kupcu vraćamo odmah, uz obavijest.

Dostava robe
Trošak dostave naznačen je prilikom potvrde narudžbe i može varirati u odnosu na težinu kupljene robe te odredišnu destinaciju na koju se roba dostavlja. Otprema i dostava naručenih artikala kupcu vrši se ekspresnom kurirskom službom. Ukoliko su proizvodi dostupni isporuka će biti izvršena u roku od 24 sata (radnim danom) po primitku narudžbe. O načinu i vremenu otpreme robe kupac će biti obaviješten elektronskim putem.

Otkaz kupovine

Otkazivanje kupovine već dostavljene robe
Prema europskom zakonu o zaštiti potrošača Kupac ima pravo otkazati kupnju u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe. Kupnju treba otkazati pismenim putem uz pomoć obrasca dostupnog na ovoj stranici. Vodite računa da se može otkazati samo kupnja proizvoda koji nije otvoren, oštećen ili korišten. Proizvod ste dužni o svom trošku vratiti prodavatelju na adresu naznačenu na ovoj stranici.

Ukoliko je razlog povrata neispravan proizvod, takve se reklamcije rješavaju različitom procedurom i Vaša prava time nisu umanjena.

Reklamacija i povrat

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u roku od 30 dana nakon što je roba otpremljena sa našeg skladišta. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem pomoću obrasca na ovoj stranici ili pisanim putem na adresu Vital trgovina, Albaharijeva 4, 10000 Zagreb. Proizvod za koji se traži reklamacija kupac je o svom trošku dužan vratiti prodavatelju. U slučaju opravdane reklamacije prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka proizvoda na svoje skladište kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupno plaćeni iznos, uključujući i trošak dostave koji je kupac imao uslijed povrata proizvoda. Naknada troška dostave zbog povrata vrši se prema iznosu troška koji Vital trgovina naplaćuje za dostavu robe kupcu.

Adresa za reklamacije i povrat robe:
Vital trgovina
Albaharijeva 4
10000 Zagreb
Hrvatska

Otkaz narudžbe i reklamacije

Razlog za povrat (izaberi jedan od ponuđenih):

1 + 3 = ?