FAQ

Potražite odgovor među čestim pitanjima

Dostava je moguća u sve zemlje europske unije. Za eventualnu dostavu u zemlje izvan EU možemo organizirati slanje robe no morate imati na umu da će pošiljka biti predmetom carinskog postupka. Sve eventualno nastale troškove carinjenja kupac snosi sam. Za narudžbu molimo da nam uputite E-mail.

Trošak dostave za pakete do 2 kilograma na području RH iznosi 4,90 EUR. Za narudžbe iznad 60,00 EUR kn dostava se ne naplaćuje.

Dostavu na području EU vrši GLS Express. Cijena dostave za slijedeće zemlje: Estonija, Finska, Grčka, Irska, Latvija, Litva, Portugal, Španjolska i Švedska (EU ZONE-2) iznosi  26,90 EUR. Za sve ostale zemlje (EU ZONE-1) trošak dostave je 14,90 EUR.

Za područje RH dostavu možete očekivati u roku do tri radna dana. Za EU, ovisno o destinaciji, pošiljka će stići u roku od 4 do 7 dana.

Plaćanje je omogućeno bankovnim karticama, direktnom uplatom na naš račun i pouzećem. Ukoliko Vam je potreban R-1 račun obavezno upišite tražene podatke za tvrtku.

Kada paket predamo službi za dostavu upućujemo Vam E-mail poruku u kojoj Vas obavještavamo da je pošiljka krenula putem Vaše adrese. Ukoliko ni 7 dana nakon E-mail poruke ne zaprimite pošiljku ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na info@vital.hr kako bi utvrdili o čemu se radi.. Zadnji rok u kojem nas morate obavijestiti da niste primili pošiljku je 30 dana od naše predaje paketa dostavnoj službi, odnosno upućivanja poruke kupcu o započetom postupku dostave.

Sve cijene na web mjestu vital.hr iskazane su i naplaćuju se u hrvatskim kunama. Cijene uključuju porez na dodanu vrijednost. Ukoliko je Vaš račun sa kojeg vršite plaćanje u nekoj drugoj valuti, banka će Vam naplatiti cijenu konverzije valute u hrvatsku kunu prema važećim bankarskim ili kartičnim tarifama. Prikaz cijena na ovom web mjestu, konvertiranih u druge valute, bazira se na dnevno važećem kursu, ali služi samo u informativne svrhe.

Naravno. Najljepše Vas molimo da proučite Uvjete i odnose te Kako kupovati na ovom web mjestu.