Pregnacare

Pregnacare linija proizvoda je britanski #1 u kategoriji dodataka prehrani posebno formuliranih za nutritivnu potporu prije začeća, za vrijeme trudnoće i nakon poroda.

Pregnacare Vam daruje brz i praktičan vodič za brigu o mami i bebi prije začeća, za vrijeme trudnoće i dojenja. Prelistajte ili prenesite na svoje računalo i saznajte od A do Ž o trudnoći i prehrani!

PRIJE ZAČEĆA

Posebno formulirani dodaci prehrani koji podupiru plodnost i reprodukciju. Pregnacare Conception za njega i Wellman Conception za nju.

Prije začeća

ZA VRIJEME TRUDNOĆE

Dodaci prehrani za vas i bebu koja raste uključuju sve potrebne mikronutrijente, uključujući folnu kiselinu i vitamin D. Linija uključuje kremu i losion protiv strija.

NAKON PORODA

Nutritivna potpora posebno formulirana za vrlo zahtijevan period nakon poroda, naročito za mame koje doje. Uz ostalo sadrže kalcij i DHA omega-3.

Post natal Pregnacare

PRIJE ZAČEĆA

Ekspertna nutritivna potpora za vrijeme kada radite na bebi

Pregnacare Conception i Wellman Conception su vitamini, minerali i drugi mikronutrijenti koji pružaju nutritivnu potporu ženama i muškarcima koji rade na bebi. Sadrže cink koji doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji te vitamin D koji sudjeluje u procesu dijeljenja stanica. Sadrže 400 mcg folne kiseline , dozu koju preporučuju vodeći svjetski autoriteti.

 • Pregnacare Conception

  Pregnacare Conception

  89,00 kn
 • Wellman Conception

  Wellman Conception

  89,00 kn

ZA VRIJEME TRUDNOĆE

Ekspertna nutritivna potpora kroz čitavo vrijeme trudnoće

Pregnacare linija proizvoda za trudnice je pažljivo formulirana kako bi zadovoljila povećane potrebe organizma majke i bebe u različitim fazama trudnoće. Sadrži točno prilagođene količine folne kiseline i preporučene doze vitamina D. Pregnacare liniju za trudnice upotpunjavaju krema i losion protiv strija koji štite rastegnutu kožu.

 • Pregnacare oralna suspenzija

  Pregnacare Liquid

  110,00 kn
 • Pregnacare Max

  Pregnacare Max

  175,00 kn
 • Pregnacare Plus Omega 3

  Pregnacare Plus Omega-3

  119,00 kn
 • Pregnacare Original

  Pregnacare Original

  74,00 kn

NAKON PORODA

Ekspertna nutritivna potpora za mlade mame i bebe

Vrijeme nakon poroda je izuzetno važno i zahtjevno za majku koja doji i treba nadoknaditi nutritivne zalihe izgubljene nakon trudnoće i poroda. Pregnacare Breast-feeding nadoknađuje važne nutrijente, a uključena najbolja DHA omega-3 podupire razvoj bebina mozga i vida.

 • Pregnacare Breast Feeding

  Pregnacare Breast Feeding

  149,00 kn